5 Oct 2020

Aquest any les Festes de Tardor seran molt diferents a com les coneixem, però això no vol dir que la cultura no estigui present, des de l’ACF donem suport i participem dels actes perquè sabem que la Cultura és Segura i volem que entre tots fem reviure la cultura popula...

4 Oct 2020

Aquest 2020 està sent un any de renovació per la colla familiar de El Tonet i La Fada Natura. Ja vam informar que durant la quarantena van passar pel taller per posar-se guapos.

Però no s’han volgut quedar aquí, aprofitant que el Tonet aquest any compleix 15 anys i la F...

3 Oct 2020

Des de l’inici del setembre que el Cos de Dansa de l’Esbart ha començar a assajar. Portava des del mes de març sense poder fer-ho per culpa de la COVID-19 i del confinament.

La tornada als assajos s’ha fet gràcies a la situació sanitària actual de la ciutat, el suport d...

3 Aug 2020

Durant el confinament sembla que tot s’ha aturat, però nosaltres vam aprofitar per renovar i arreglar alguns dels nostres gegants.

Va ser dues parelles, el Jordi i la Montserrat, i el Tonet i la Fada Natura, els que van passar pel taller del Jordi Espuga a les Borges Bl...

3 Aug 2020

Aquest any el curs de l'Escola de l'Esbart s'ha vist aturat per circumstàncies superiors que no podíem controlar com la ha sigut la pandèmia de la COVID-19.

Tot i haver d'aturar les classes al març i no haver pogut fer el Festival de Danses Infantil i Juvenil els petits...

28 Apr 2020

Des de la colla de geganters hem creat una iniciativa per a que aquest confinament sigui menys ferragós i us divertiu a casa amb la companyia d’unes de les figures més emblemàtiques de la ciutat.

Us deixem els punts a seguir per a poder fer les vostres cercaviles amb le...

12 Mar 2020

Amb motiu de la situació de risc actual provocada pel COVID-19, ens veiem obligats a suspendre el Festival del proper dissabte que organitzava l'Escola de l'Esbart i que portava com a grup convidat l'Esbart Vila d'Esplugues.

L'any vinent farem el festival amb més ganes...

7 Mar 2020

El proper dissabte 14, un any més, torna el Festival de Danses Infantil i Juvenil sent ja la 8à edició.

Aquest 2020 es farà a l’Auditori del Palau Falguera a partir de les 11:30h i l’entrada serà gratuïta. Tot i que hi haurà preparada una taquilla inversa per tots aquel...

24 Feb 2020

El passar dissabte es va celebrar a Sant Feliu la rua de carnaval que passeja per diferents carrers de la ciutat i acaba a la plaça de la Vila on cada comparsa fa un ball per lluir la seva disfressa a sobre de l’escenari.

Aquest 2020 per primer any la comparsa de l...

4 Feb 2020

Ja teniu tots la disfressa pensada? Sinó, ja us podeu espavilar perquè el Carnestoltes ja arriba. Apunteu-vos la data: dissabte 22 de febrer. I aquest any com a novetat es farà la festa a la Sala Ibèria per poder-hi encabir a més gent!

El proper divendres 7 de febrer es...

Please reload

Entradas destacades

Els 70 anys documentats de l’Esbart Sant Feliu

May 25, 2019

1/2
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Cerca per etiquetes