top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Arriba l’edició més estranya de les Festes de Tardor

Actualizado: 17 dic 2020

Aquest any les Festes de Tardor seran molt diferents a com les coneixem, però això no vol dir que la cultura no estigui present, des de l’ACF donem suport i participem dels actes perquè sabem que la Cultura és Segura i volem que entre tots fem reviure la cultura popular de forma segura.

A partir d’avui des de la web de l’Ajuntament de Sant Feliu ja es poden aconseguir les entrades a tots els actes que es faran durant les festes de forma totalment gratuïta. Seran actes amb un aforament limitat i reserva prèvia, limitant el numero de persones que poden anar juntes als actes, amb obligatorietat de dur mascareta i estan asseguts en cadires amb distància. Tots els actes es faran a sobre de l’escenari i el públic haurà de seure a les cadires que hi hauran col·locades i que abans de cada acte hauran desinfectat.

Si esteu interessats en poder veure alguna de les colles de l’Agrupació Cultural Folklòrica participen en diferents actes.


Al Seguici, que serà divendres a les 19:45h al pàrquing de sorra de la Rambla hi podreu veure a totes les nostres colles, la colla familiar del Tonet i la Fada Natura fent el seu ball d’entremesos, a l’Esbart portant els Turcs i Cavallets fent-los ballar a sobre de l’escenari, als Diables la Garsa dansant al ritme de les espurnes del Ball de Diables i a La Mula girant i fent volar les faldilles.


El següent dia on es deixaran veure algunes de les nostres colles serà el diumenge a les 11h al mateix escenari que el seguici. Es farà la Mostra de Balls de Gegants amb la participació del Tonet i la Fada Natura, el Banyetes i la Rebanyuda, el Jordi i la Montserrat, i el Llorenç i la Laia.


I per últim, el dilluns podreu tornar a veure al Gegants anat a ofici i ballant a dins de la Catedral. Per la tarda a les 19:30h al pàrquing de sorra de la Rambla serà el torn de l’Esbart i la XVII Mostra de Folklore Tradicional. Aquest any únicament ballarà el Cos de Dansa que ha preparat balls intentant respectar al màxim les mesures de seguretat.

Des de totes les colles de l’ACF demanem que tots els assistents als actes respectin totes les normes de seguretat que es demanen per tal de poder rebaixar el nombre de contagis.

Moltes gràcies.

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page