top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Cap de setmana de dansa

El proper cap de setmana 2 dels grups de l’Esbart Sant Feliu participaran en diferents ballades a fora de la nostra ciutat.

El dissabte 23 de març el Cos de Dansa anirà a Sant Just per celebrar la remodelació de l’Ateneu santjustenc. El nou Esbart de Sant Just ha aprofitat l’ocasió per fer un Festival de Danses dels Països Catalans on ha convidat al nostre esbart i també a l’Esbart Sant Martí de Torrelles. El festival començarà a les 18:30h, i el preu de les entrades és de 8€, i 6€ pels socis de l’Ateneu de Sant Just. L’Esbart Sant Feliu ha estat preparant 4 balls, un dels quals el reestrena al cap d’uns anys sense ballar-lo.

Per altra banda, aquest diumenge 24 de març, el grup de Joves Veterans de l’Esbart Sant Feliu serà el primer cop que ballarà a la Roda d’Esbarts estrenat-se amb 2 balls. En el seu cas ballen al teatre del Casal Catòlic de Sant Andreu, a Barcelona, a partir de les 18h. Si hi aneu l’entrada és gratuïta i tindreu l’oportunitat de veure sobre de l’escenari 5 esbarts diferents.

37 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page