Els Diables La Garsa participen al correfoc de dissabte

29/5/2019

Aquest dissabte 1 de juny, els Diables La Garsa participen al correfoc d’adults que es farà a Sant Feliu per la Trobada de la Federació de Diables del Baix Llobregat. Aquest any la trobada es a fa la nostra ciutat perquè els Diables Rojos han decidit organitzar-la en motiu del seu 30è aniversari.

 

Durant tot el dia es faran diferents actes, però no serà fins a les 21:30h que començarà el correfoc d’adults a la plaça de la Vila. El recorregut passarà pel carrer Pou de Sant Pere, la carretera Laureà Miró i el passeig nadal fins arribar a la plaça de l’Estació on està previst que totes les colles que participen al correfoc acabin cap a les 23h.

 

Us recordem que per poder entrar a dins el correfoc i no ser cremats heu d'anar vestits correctament amb roba de cotó, ulleres, barret i mocador.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Els 70 anys documentats de l’Esbart Sant Feliu

May 25, 2019

1/2
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu