top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Al 2019 celebrem els 30 anys de la colla gegantera

Entrem al 2019 amb un aniversari entre les nostres colles. La colla gegantera dels Gegants de l’ACF celebra 30 anys. Tot i que les figures dels gegants tenen 31 anys, no va ser fins 1 any després de la seva creació que es va decidir a fundar la colla gegantera. Els gegants es van crear sense cap colla al darrera per poder realitzar el ball de la Festa Berguedana de l’Esbart Sant Feliu.

Amb el pas dels anys ha arribat el moment de fer-los petites modificacions per tal que puguin lluir ben macos. Actualment, la parella de gegants del Llorenç i la Laia estant sent arreglats pel taller del Jordi Arnau Espuga i al juny ja els podreu veure amb les millors gales.

Els actes del 30è aniversari

Per celebrar l’aniversari de la colla, el 8 de juny és el dia escollit per fer una trobada de gegants a Sant Feliu i serà el moment de veure als gegants arreglats.

Però no es quedaran aquí; aquest any, com a novetat, els 4 gegants de l’ACF, el Jordi i la Montserrat i el Llorenç i la Laia, participaran a la festivitat del Corpus de Sant Feliu, i estaran presents a la Festa Major de Sant Llorenç, al 10 d’Agost.

I per acabar de tancar l’any, a part de les activitats que realitzen habitualment, han decidit portar a Sant Feliu la Trobada Comarcal de Gegants del Baix Llobregat durant el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre.

162 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page