top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

On ens podeu veure aquestes Festes de Tardor

El proper divendres 7 d’octubre torna la Festa de Tardor de Sant Feliu i totes les nostres colles estan més que preparades.


I aquest any venim amb més ganes que mai, perquè al cap de 2 anys no tenim cap restricció sanitària. I per això les viurem plenament!

El primer acte on trobareu a totes les nostres colles és el divendres al Seguici. El Diables la Garsa, l’Esbart amb els Turcs i Cavallets, El Tonet i la Fada Natura, La Mula, El Banyeres i la Rebanyuda i els Gegants donaran el tret de sortida a partir de les 20:15h durant recorregut del Seguici que sortirà del Palau Falguera i arribarà a la plaça 8 de Març on cadascú a partir de les 21:30h mostrarà els seus balls. No serà fins les 0:15h que s’iniciarà el Segon Seguici a la mateixa plaça. I un cop finalitzi hi haurà la festa de l’AfterSeguici que organitzen els Diables La Garsa amb els Diables Rojos.

El dissabte és el torn de les nostres colles de foc que participaran al Correfoc de Sant Feliu. Diables la Garsa que enguany celebren els 40 anys i La Mula sortiran a cremar la ciutat; a partir de les 20h des de la Plaça de la Vila. A més a més, aquest 2022 els Diables la Garsa porten una colla convidada molt especial, són els Dimonis de sa Cova des Fossar des de terres mallorquines.

El diumenge és el moment de tota la resta de les nostres colles. Pel matí és la cercavila dels gegants on podeu veure als Gegants de l’ACF, al Banyetes i la Rebanyuda i al Tonet i la Fada Natura. A les 10:45h serà la plantada de gegants al Palau Falguera, a les 11:15h serà la mostra de balls i a les 11:30h començarà la Cercavila. Aquest any també és molt especial perquè els Gegants de l’ACF han convidat una colla gegantera del País Basc, los Gigantes de Lazkao.


Per la tarda de diumenge és el torn de l’Esbart Sant Feliu que ens presenta la seva XIX Mostra Tradicional de Folklore on al cap de 2 anys tornaran ballaran tots els grup de l’Escola, el Cos de Dansa i el grup de Joves Veterans. Serà a la Plaça Lluís Companys a partir de les 18h; a la Sala Ibèria en cas de pluja.

Però el dia no acabarà aquí, al vespre és el torn del Correfoc Infantil on participa La Mula, però prèviament, a les 20h, les Timbaleres de la Mula participaran a la tabalada del Correfoc Infantil. A partir de les 20:30h es trobaran amb La Mula per iniciar el Correfoc Infantil a la Plaça 8 de Març.

Els actes de les festes seguiran el dilluns la vespre i serà el moment de lluïment de les Timbaleres de la Mula a la Tabalada Nocturna que es farà a partir de les 21h a la Plaça Lluís Companys.


I per últim el dimecres podreu tornar a veure a totes les nostres colles alhora a la Cercavila de colles que començarà a les 11:30h des de la Plaça Pere Dot i acabarà a la Plaça de la Vila cap a les 13h on cadascuna farà una petita mostres dels seus balls. A més a més, recordeu que durant tots els dies de les festes i els dies previs podeu trobar a les nostres colles venent material de les festes pels carrers del centre de la ciutat.

90 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page