top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L'ACF guanya el 1r premi de la rua de carnaval

Aquest any la comparsa de l'ACF ha tornat a participar a la rua de carnaval de Sant Feliu, aquest cop celebrada el 28 de maig. I hem aconseguit tornar a ser la comparsa guanyadora, d'entre totes les que han participat en un any atípic, revalidant la primera posició que ja vam obtenir el 2020 abans de l'arribada de la COVID.

La disfressa era una dent de lleó i volia representar la fantasia de bufar i demanar un desig, el desig de poder fer celebrar carnestoltes després de la pandèmia. A més a més, volia explicar la història de com les fades s'amaguen dels humans entre els dents de lleó i com a gratitud els hi concedeixen una segona vida transformant-les en les flors que coneixem avui en dia.


Enguany el procés d'elaboració de la disfressa no va ser fàcil, es va iniciar al gener pensant que es podria sortir, com cada any, per la rua de febrer, però com que finalment no es va fer quan tocava i la disfressa ja estava fet es va optar per sortir a la rua del poble veí, Molins de Rei, on el resultat també va ser molt positiu quedant en una segona posició.


51 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page