top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L’Escola de l’Esbart a punt pel VII Festival de Danses Infantil i Juvenil

Com ja és costum, diumenge 10 de març a partir de les 11:30h, la Sala Ibèria acollirà la VII edició del festival dels grups més petits de l’Esbart Sant Feliu. Aquest any, com a novetat, no caldrà comprar l’entrada abans d’entrar, sinó que per primer cop l’esbart ha optat pel sistema de la taquilla inversa. És a dir, un cop s’acabi l’acte el públic assistent podrà donar voluntàriament el que cregui convenient al lloc on estigui la paradeta del material de l’esbart.

Aquest any els esbarts convidats seran l’Escola de l’Esbart Dansaire Mollet i l’Escola de dansa Esbart Sarrià, compartint escenari amb els 3 grups de l’Escola de l’Esbart Sant Feliu. Sobre l’escenari es veuran uns 20 balls diferents interpretats per una cinquantena de nens i nenes dansaires de tots 3 esbarts.

62 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page