top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

El Tonet i la Fada Natura surten de cercavila

El proper dissabte la colla més jove de l’Agrupació Cultural Folklòrica, el Tonet i la Fada Natura, participarà a un cercavila per Sant Feliu en el que també es podran veure altres colles de la ciutat. El cercavila començarà a les 18:30h i anirà de la Plaça de la Vila fins al pati de l’Ateneu. Aquest cercavila es fa en motiu de la festa que munta l’Esplai Sant Llorenç, La Fera, en la que també han preparat altres activitats pensades pels més petits de Sant Feliu.

La colla familiar del Tonet i la Fada Natura, formada per 13 famílies, està composta per 18 nens d’entre 4 i 16 anys. Si voleu formar part de la colla i portar els nostres gegants més petits només cal que us poseu en contacte amb el Tonet i la Fada Natura a través d’aquest mail: tonetifada@acfsantfeliu.cat i al proper cercavila o acte ja sereu un membre més!

90 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page