top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Diferents Colles de l’ACF participen a la Diada de Sant Jordi

Com ja és costum cada any, algunes de les nostres colles estaran presents a la Diada de Sant Jordi a la Plaça de la Vila de Sant Feliu.

​La colla de Gegants de l’ACF estarà venent els productes que han elaborat ells mateixos. Tindran arracades, titelles de Sant Jordi, llaminadures en forma de rosa…, i també tindran llibres de segona mà que els vendran per un preu màxim de 3€. Passeu-vos per la seva paradeta que segur que podreu trobar alguna ganga.

Els Diables la Garsa els trobareu a una altra parada del voltant de la catedral envoltats de roses. Vendran les seves roses de Sant Jordi adornades amb la decoració única que preparen durant dies abans i que durant la diada es dediquen a anar col·locant a cada rosa perquè les pugueu comprar.

I aquest any, com a novetat, s’estrena en els actes de Sant Jordi l’Esbart que ballarà per primer cop el Ball de l’Homenatge. Es tracta d’un ball que es va crear al 2009 per tal mostrar un reconeixement a persones i institucions, per a una benvinguda o, com diu el seu nom, per homenatjar algun acte, en aquest cas la Diada de Sant Jordi. No us perdeu l’estrena del ball per part de l’Esbart, a les 18:30h a la Plaça de la Vila; el dia 23 serà el primer cop que el Ball de l’Homenatge es podrà veure a Sant Feliu.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page