top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Les colles de l’ACF a les Festes de Primavera de Sant Feliu

Aquest cap de setmana són les Festes de Primavera de Sant Feliu. A continuació us expliquem on podreu veure les nostres colles i que faran durant tot el cap de setmana. Esperem que no us perdeu cap acte!

La Mula és la més atrafegada i la més matinera; és la primera en fer un dels seus actes. El divendres a partir de les 23h i fins a la una de la matinada estaran fent el ja famós Bingo de La Mula a la Plaça de l’Estació. Esteu tots apunt per anar a passar-ho bé? Elles ja ho tenen tot preparat.

Els Gegants de l’ACF i el Tonet i la Fada Natura segueixen amb els actes el dissabte. A les 13h faran una mostra de balls on participaran tots els gegants de Sant Feliu. Totes les colles aniran alternant balls i en total cada colla farà 2 balls, i al final de tot faran un ball conjunt tots els gegants junts. Ho podreu veure a la Plaça de l’Estació.

El dissabte a la tarda és quan s’activen els Diables la Garsa, i La Mula segueix amb un acte més. Arriba el moment del correfoc de les Festes de Primavera en el que participen totes les colles de foc de la ciutat. Comença a les 20h i aquest any el recorregut que faran serà des de c. Dalt (parc Nadal), c. Dr, Fleming, pg. Onze de Setembre, c. Constitució acabant a la pl. Can Llobera. Recordeu anar ben protegits per no cremar-vos i gaudir poder gaudir del correfoc.

L’últim dia de les Festes de Primavera, el diumenge, els més petits són els que s’activen més ràpid i fan un taller de maquillatge. El Tonet i la Fada Natura estaran esperant-vos a partir de les 11h a la Plaça de l’Estació. I no cal que marxeu molt lluny perquè, mitja hora més tard i al mateix lloc, les muleres tornen a repetir el “Fes-te gran amb La Mula, dona-li el teu xumet”.

La tarda del diumenge arriba el moment de l’Esbart. A partir d les 18h a l’escenari de la Plaça de l’estació podreu veure ballar els 5 grups diferents de l’Esbart durant aproximadament 1:30h. Ballaran els 3 grups de l’Escola de l’Esbart, el Cos de Dansa i el grup de Joves Veterans, i entre tots faran un total de 16 balls diferents.

I per acabar amb els actes de les Festes de Primavera que participa i organitza l’ACF, als jardins del Palau Falguera, a partir de les 19h la cobla Ciutat de les Roses de Sant Feliu farà sonar unes quantes sardanes amb el millor ambient possible, l’Exposició Nacional de Roses de fons.

Us esperem a tots els nostres actes, i recordeu que al stand de la FETS hi haurà informació de la història de totes les nostres colles, passeu-vos a fer una ullada!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page