top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

La colla gegantera de l’ACF celebra els seus 30 anys

D’aquí un mes, el 8 de juny, és la data escollida per la colla gegantera de l’ACF per celebrar els 30 anys. I els geganters ja han presentant el cartell del 30è aniversari dissenyat per Anna Bermejo.

Els actes començaran a les a les 17h a la Plaça de la Vila de Sant Feliu on es podran veure els gegants que participaran a la festa. Però no serà fins a les 18h que apareixeran pel lateral de la catedral el Llorenç i la Laia per tal que tothom pugui veure la seva nova imatge, ja que han passat un temps pel mecànic per estar molt més guapos.

Tot seguit serà el moment d’una altra sorpresa, els 4 gegants, el Jordi, la Montserrat, el Llorenç i la Laia, estrenaran el nou ball davant de tothom que estigui a la plaça. La música ha estat composada per Roger Jordán i la coreografia l’ha fet Pere Marañon.

Un cop hagin presentat el nou ball, tots els gegants que participen al acte, 10 colles de fora de la ciutat i totes les de Sant Feliu, es dirigiran cap a la Plaça Lluís Companys fent una cercavila. Passaran per c/Rectoria, pg Nadal, pl de l’Estació, pg Bertrand, c/Pi i Margall, c/Vidal i Ribes i pg Nadal i un cop arribin a la plaça faran una mostra de balls de tots els gegants per fer el final de festa.

Aquest serà el acte que commemorarà els 30 anys de la colla gegantera de l’ACF, però, a més a més, al octubre la colla serà l¡organitzadora de la Trobada Comarcal del Baix Llobregat i portaran l’acte per primer cop a Sant Feliu.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page