top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Un aplec més amb les colles de l’ACF

Cada segon dilluns de pasqua es celebra l’Aplec de la Salut i la majoria de les nostres colles pugen fins a l’ermita per celebrar-ho.

Ja és una tradició que l’Esbart, després de la missa, cap a les 13h, balli el Ball de la Soca a l’esplanada de sota de l’Ermita de la Salut; i aquest 2019 ja en seran 35 anys que ho fa. A més a més, l’exposició que fan a l’interior de l’ermita, aquest cop, tractarà sobre els 70 anys de l’Esbart.

Però abans de tot això, a partir de les 10:30h la resta de colles faran les seves actuacions al davant de la masia. Tothom qui s’apropi el dilluns 10 de juny a l’Ermita de la Salut hi trobarà a La Mula, els gegants de l’ACF, just 2 dies després d'haver celebrat els seus 30 anys com a colla, i els més joves de l’Agrupació, el Tonet i la Fada Natura, juntament a moltes altres colles de Sant Feliu.

42 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page