top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

El vermut dels Diables la Garsa


Els Diables la Garsa aquest dissabte us esperen a tots als jardins de la Torre del Roser de Sant Feliu. Aquest cop no cal que aneu preparats ni tapats com si anéssiu a un correfoc, han preparat un vermut per a tothom.

L’acte començarà a les 11h i hi seran fins a les 20h aproximadament. Durant tot el dia hi haurà música a càrrec de Dj de diferents colles de la ciutat: MadMark, Bup Bup, Dj Bailon, Stranger dj’s, Ara Aloha, Mambo Queens, Almost Blondies i per les DJ Ladies.

A més a més, de 12 a 14h han preparat tallers de màscares i capes per als nens que s’acostin. I si voleu anar a fer un mos també tindran botifarres i quelcom més per picar.

I això no és tot, perquè durant la setmana estan fent sortejos, per participar-hi estigueu atents al seu Instagram.

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page