top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Amb l’arribada de la calor l'Esbart estrena ballada

El proper divendres 21 de juny, el dia que comença l’estiu, ha estat la data fixada per l’Esbart Sant Feliu per estrenar L’Esbart a la Fresca. Es tracta d’una ballada per aportar vida a la ciutat i acostar la dansa al carrer fora del context de les Festes de Tardor o Primavera, moments en què també es realitzen altres activitats diferents alhora.

La ballada, que durarà una hora, començarà a les 20h del vespre a la Plaça de la Vila de Sant Feliu i el Cos de Dansa mostrarà uns 10 balls. Aquest any el grup de bastoners de la ciutat, Els Ceballuts, també es deixaran veure durant l’acte i mostraran algunes de les seves danses, fet que remet al passat de l’Esbart quan, durant una època, també va realitzar algun ball de bastons.

L’estrena d’aquesta ballada anual coincideix en l’any en que l’Esbart fa els seus 70 anys, per tant també serà un motiu de celebració de la dansa tradicional a Sant Feliu. D’aquesta forma es vol que la ballada de L’Esbart a la Fresca passi a ser l’acte propi i representatiu del Cos de Dansa per tal de donar èmfasi a la dansa tradicional a la ciutat en un acte únic i marcat al calendari.

57 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page