top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

La Mula estrena timbaleres

Aquest any La Mula estrena una colla de percussió pròpia i exclusivament femenina. Fa un any, just després de les Festes de Tardor de l’any passat, va sorgir la idea de crear un grup de timbaleres per La Mula, i per fi durant aquestes Festes de Tardor les podreu veure.

El seu nom oficial és Timbaleres La Mula i les veureu acompanyant a la pròpia Mula durant el correfoc d'adults amb els seus nous ritmes.

Són unes 18 noies que van tenir la idea d’ajuntar-se i formar un grup de percussió de la bèstia més entranyable de Sant Feliu durant les Festes de Tardor de l’any passat, van proposar la idea a les muleres i tot va tirar endavant.

Després d’un any aprenent ritmes, coneixent els instruments i practicant, ha arribat el moment de perdre la vergonya i estrenar-se. De moment no volen anar amb presses i per aquestes Festes de Tardor sortiran al darrera de La Mula únicament pel correfoc d’adults, i així mica en mica aniran agafant més experiència i més rodatge de cara a properes sortides.

84 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page