top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Aconseguim el 1r premi a la rua de carnaval de Sant Feliu

El passar dissabte es va celebrar a Sant Feliu la rua de carnaval que passeja per diferents carrers de la ciutat i acaba a la plaça de la Vila on cada comparsa fa un ball per lluir la seva disfressa a sobre de l’escenari.

Aquest 2020 per primer any la comparsa de l’ACF s’ha emportat el primer premi de la ciutat. Sota el lema “El que mai es veu però sempre hi és” i disfressats de mussols han aconseguit que el jurat els valorés com la millor disfressa d'aquest any.

La comparsa de l’ACF ja fa 8 anys que participa a la rua de la ciutat, i anys anteriors ja s’havia emportat algun premi, però mai el 1r premi que ha aconseguit aquest any que els proclama com la millor disfressa de Sant Feliu.

Què us va sembla la disfressa?

175 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page