top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L’Esbart torna als assajos

Des de l’inici del setembre que el Cos de Dansa de l’Esbart ha començar a assajar. Portava des del mes de març sense poder fer-ho per culpa de la COVID-19 i del confinament.

La tornada als assajos s’ha fet gràcies a la situació sanitària actual de la ciutat, el suport de l’Ajuntament i la permitivitat de l’Ateneu Santfeliuenc. Els assajos s’agrupen en grups de 10 dansaires que vénen canviats de casa, es prenen la temperatura al entrar a la sala i utilitzen els gels hidroalcohòlics de la forma pertinent. També tenen permís per poder assajar sense mascareta, però la majoria dels dansaires estan optant portar-la posada.


El motiu principal de la tornada als assajos del Cos de Dansa ha estat preparar la propera actuació per les Festes de Tardor que aquest any seran molt diferents al que tots coneixem.

En quant als grups de l’Escola de l’Esbart, també han començat a assajar amb les mateixes mesures. En el seu cas la tornada als assajos no es deguda a les Festes de Tardor, ja que aquest any s’ha preferit que els grups de petits no ballin per poder tenir un millor control durant l’acte. De totes formes els i les mestres ja estan pensant altres opcions perquè puguin fer alguna actuació més endavant.


I el grup de Joves Veterans, de moment, han optat per no començar els assajos encara, han preferit que la situació sanitària actual millori.


Per tots aquells que estiguin interessats en unir-se a qualsevol grup de l’Esbart Sant Feliu per viure la cultura popular de Sant Feliu podeu contactar hi a través del següent mail:

esbartsantfeliu@acfsantfeliu.cat


Els horaris dels assajos de cada grup són aquests:

- Cos de Dansa: Dilluns i Dijous de 22h a 00h

- Escola de l'Esbart:

  • Grup Polaines (de 6 a 10 anys): Divendres de 17:30h a 19h

  • Grup Mitenes (de 11 a 15 anys): Divendres de 19h a 21h

- Joves Veterans: Dimecres de 21:30 a 23h

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page