top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

El Tonet i la Fada Natura celebren el seu aniversari estrenant vestuari

Actualizado: 17 dic 2020

Aquest 2020 està sent un any de renovació per la colla familiar de El Tonet i La Fada Natura. Ja vam informar que durant la quarantena van passar pel taller per posar-se guapos.

Però no s’han volgut quedar aquí, aprofitant que el Tonet aquest any compleix 15 anys i la Fada Natura en fa 10, la colla ha decidit renovar també el vestuari dels gegantons que mantindran guardat en secret per estrenar-lo el vespre del Seguici de les Festes de Tardor d’enguany. El vestuari nou no representa un gran canvi, però les peces de roba necessitaven renovar-se; us proposem que trobeu les diferències del vestuari nou durant el seu ball al Seguici.


Aquest nou vestuari el van començar a fer al juliol i l’han acabat aquesta última setmana fent un últim esforç per poder lluir-lo el proper divendres. Els nous vestits han estat realitzats per Marc Udina, Mercè Duran i la Llúcia amb la col·laboració d’algunes membres de la colla com l’Esther Suárez, la Clara Rius i la Iraida Nicolàs realitzant alguns detalls, sempre seguint el model original del vestuari fet per Júlia Admetlla.

85 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page