top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Els geganters fan "florir" les Festes de Primavera


Arriben les Festes de Primavera de Sant Feliu i ja que no seran com voldríem; amb les figures al carrer, els Gegants de l’ACF, amb la col·laboració de la FETS i de l’Ajuntament, han decidit apropar la cultura popular a la ciutadania d’una altra manera. Han decidit muntat una exposició sota el nom “Floreix la Festa”.

A La Nau de Can Bertrand hi haurà més de 50 figures diferents vingudes des d’una quinzena de poblacions d’arreu del territori com el Ripollès, el Penedès, el Vallès, el Garraf, La Selva o des del Barcelonès mateix. Hi trobareu un espai distribuït de forma diferent amb les figures de sempre i amb les convidades de fora de la ciutat, hi trobareu des de bèsties, gegants, nans… alguns amb més de 50 anys i d’altres molt més nous.

D’aquesta forma a l’espai de La Nau hi trobarem una nova mostra d'elements festius plena de detalls i moltes les figures. Serà un espai segur, ja que s’aplicaran les mesures de seguretat en tot moment: gel, mascareta obligatòria, distàncies i hi haurà limitacions de gent dins l’espai.


L’exposició s’inaugurarà el dilluns 3 de maig i estarà fins al diumenge 9 de maig, i es podrà anar a veure de dilluns a divendres de 16h a 19h, dissabte de 11h a 14h i de 16h a 20h, i el diumenge de 11h a 14h.


És una oportunitat única, no us la perdeu!



65 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page