top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Els nostres gegants estrenen nova imatge

Les dues parelles de gegants de l’ACF, el Llorenç i la Laia, i el Jordi i la Montserrat, porten temps preparant un ‘canvi de look’ amb un nou vestuari dissenyat per Marc Udina.


Els geganters han decidit fer aquest canvi radical de vestuari per tal que els 4 gegants representessin de forma correcta i amb un vestuari adient a una parella de burgesos i una altra parella de pagesos del segle XIX de Sant Feliu. Amb les noves teles, textures i vestuari, més adient a la època que representen que la que duen actualment que són repliques de vestits de 2 balls de l’Esbart Sant Feliu, es busca seguir dignificant les figures i el patrimoni de l’Agrupació Cultural Folklòrica.


Per tal de fer la presentació dels nous vestits els geganters, amb l’ajuda de l’Esbart i els Ministrils, han preparat un espectacle amb el nom de ‘L’Aplec’ on els gegants cobraran vida per donar sentit a aquest canvi de vestuari. La presentació dels vestits nous serà el proper dissabte dia 2 d’octubre a partir de les 20h a la Plaça Lluís Companys; tothom qui vulgui assistir-hi podrà reservar entrades al següent enllaç. Totes seran gratuïtes i en cas que no s’esgotin de manera anticipada es podrà accedir a la plaça el mateix dia si encara quedés lloc on seure. A més a més, en tot moment es requerirà l’us de mascareta i respectar la distància de seguretat.


156 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

1 Comment


Manel Carpi Rosell
Manel Carpi Rosell
Oct 02, 2021

Benvolguts i benvolgudes amigues que formeu part del teixit festiu i cultural de Sant Feliu.

Sóc en Manel Carpi i Rosell, Veí de la vila i apassionat de la cultura de la qual he participat durant molts anys.

L'any 1988 vàrem començar un projecte amb l'agrupació cultural folklòrica, amb l'esbart on vaig tenir el privilegi de ser el director, aquest projecte era un espectacle, homenatge a la patum de Berga ''Festa Berguedana''on vaig coreografiar i dissenyar totes les figures que participen en el ball així com el seu vestuari, la música la va compondre el Mestre Agustí Cohi i Grau, els elements de cartó són obra del ninotaire Josep Cardona conegut com a Nona.

En un principi els elements anaven…

Like
bottom of page