top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Els nostres gegants estrenen nova imatge

Les dues parelles de gegants de l’ACF, el Llorenç i la Laia, i el Jordi i la Montserrat, porten temps preparant un ‘canvi de look’ amb un nou vestuari dissenyat per Marc Udina.


Els geganters han decidit fer aquest canvi radical de vestuari per tal que els 4 gegants representessin de forma correcta i amb un vestuari adient a una parella de burgesos i una altra parella de pagesos del segle XIX de Sant Feliu. Amb les noves teles, textures i vestuari, més adient a la època que representen que la que duen actualment que són repliques de vestits de 2 balls de l’Esbart Sant Feliu, es busca seguir dignificant les figures i el patrimoni de l’Agrupació Cultural Folklòrica.


Per tal de fer la presentació dels nous vestits els geganters, amb l’ajuda de l’Esbart i els Ministrils, han preparat un espectacle amb el nom de ‘L’Aplec’ on els gegants cobraran vida per donar sentit a aquest canvi de vestuari. La presentació dels vestits nous serà el proper dissabte dia 2 d’octubre a partir de les 20h a la Plaça Lluís Companys; tothom qui vulgui assistir-hi podrà reservar entrades al següent enllaç. Totes seran gratuïtes i en cas que no s’esgotin de manera anticipada es podrà accedir a la plaça el mateix dia si encara quedés lloc on seure. A més a més, en tot moment es requerirà l’us de mascareta i respectar la distància de seguretat.


150 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page