top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L'ACF forma part de la nova Comissió de Festa Major de Sant Feliu

Aquesta setmana s'ha anunciat la creació de la Comissió de Festa Major de Sant Feliu de la qual l'ACF també en forma part.



La comissió es va crear a l'abril del 2021 juntament amb altres entitats de cultura i de joventut com Calaix de Sastre, Seny i Ordre i Sweet Jamaican Beats per tal de re-impulsar la Festa Major que es celebra a l'agost pel patró de Sant Feliu, Sant Llorenç.

És una forma d'un forces entre diferents associacions per crear un programa d'activitats de forma coparticipada, coordinat i més complet i variat per tal que la festa tingui el reconeixement que es mereix incorporant nous actes que cridin l'atenció d'un públic més ampli.


Tot i que l'ACF ja feia anys que participava a la festa amb els Gegants i l'Esbart Sant Feliu d'aquesta forma ens volem implicar una mica més en la renovació de la Festa Major de la ciutat de la mà d'altres entitats.


Qualsevol entitat o persona que vulgui contactar amb la comissió ho pot fer a través del següent correu fmsantfeliu.comissio@gmail.com .

50 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page