top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Torna l'Esbart a la Fresca

L'Esbart reprèn la ballada a la Fresca que va iniciar al 2019 per celebrar els 70 anys de la colla.


Aquest any el Cos de Dansa de l'Esbart Sant Feliu s'ha engrescat i després de la campanya de captació de nous dansaires ha decidit reprendre la ballada que va iniciar per celebrar els seus 70 anys: 'L'Esbart a la Fresca'. La idea inicial d'aquesta ballada era repetir-la cada any abans de les vacances d'estiu però amb l'arribada de la pandèmia va ser impossible fer la segona edició fins ara. Aquest any i ja sense restriccions sanitàries l'Esbart ballarà en un indret únic, a les Terrasses del Palau Falguera el proper 19 de juny a les 19h.

Es tracta d'una ballada on el Cos de Dansa de l'Esbart oferirà un repertori de diferents danses del folklore dels Països Catalans a la ciutadania de Sant Feliu. A més a més, hi haurà un Esbart convidat, l'Esbart Rosa d'Abril de Castellterçol que ens mostrarà danses que segurament no haviem vist a Sant Feliu abans.

L'Esbart encara aquesta segona edició de 'L'Esbart a la Fresca' amb molts ànims i moltes ganes d'ensenyar a tots els balls del seu repertori actual i potser algun altre que fa temps que no ballen. Haureu de venir per saber-ho.

No us ho perdeu!

41 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page