top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L'Esbart es retroba amb els escenaris


El proper divendres 18 de juny a les 20h l'Esbart Sant Feliu ha preparat una ballada on es podran veure als grups de l'Escola de l'Esbart i al Cos de Dansa ballar un total de 12 danses diferents.


Per als grups de l'Escola de l'Esbart, que no trepitgen els escenaris des del 2019, servirà per acomiadar un curs que només ha durat 2 mesos, fet que no els ha fet enrere alhora d'ensenyar-nos balls nous. I pel Cos de Dansa, que l'últim cop que va pujar a un escenari va ser per les Festes de Tardor del 2020, servirà per recuperar sensacions i començar a preparar i encarar el proper curs i nous projectes.La ballada que han titulat "RETROBEM-NOS" es farà a la sala d'actes del Casino Santfeliuenc, a qui volem agrair la seva predisposició a cedir-nos la sala per poder dur a terme aquest acte. Per a tots aquells que vulguin assistir de públic serà necessari reservar lloc enviant un mail a esbartsantfeliu@acfsantfeliu.cat on s'informi del següent:

- Noms i Cognoms dels assistents

- Mail o telefon de contacte


En total hi podran assistir unes 80 persones de públic que tindran l'oportunitat de veure la ballada en petit format. En cas que no s'empleni l'aforament prèviament, es podrà accedir a l'acte el mateix dia, sempre facilitant les dades requerides al moment d'entrar.

Tot i que la ballada serà gratuïta es farà taquilla inversa on els assistents al sortir podran deixar la quantitat que desitgin després d'un any dur en que no s'ha pogut fer cap acte.

53 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page