top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L’Esbart participa al festival Sent Sant Feliu


El Sent Sant Feliu és un festival online que ha muntat l’Ajuntament de Sant Feliu per mostrar i promoure el talent i la cultura santfeliuenques on participen 25 artistes i entitats de la ciutat.


Es podran veure totes les actuacions a través canal de Youtube de l’Ajuntament entre el 18 i el 20 de desembre. Les actuacions que s’emetran han estat gravades en un fals directe per garantir les mesures de seguretat, alguns han estat gravat a porta tancada i altres, com és el cas de l’Esbart, mostrarà vídeos inèdits d’actuacions passades.


Foto del Marc Rius al Fet a Sant Feliu
Foto del Marc Rius al Fet a Sant Feliu

El torn de l’Esbart Sant Feliu serà el diumenge 20 a les 17:15h i es podrà veure al Cos de Dansa durant la ballada de la Mostra de Folklore Tradicional que va fer per les últimes Festes de Tardor. Per tant, si et vas perdre aquella actuació ara tens l’oportunitat de veure-la, o reviure-la si hi vas poder assistir.

En el cas que a l’hora que s’emet l’actuació de l’Esbart no podeu estar davant d’una pantalla no patiu perquè els vídeos quedaran penjats durant tota la Campanya Nadalenca de Sant Feliu.

35 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page