top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Torna l’Aplec de la Salut

El proper dilluns 24 de maig, dilluns de la segona pasqua, i com marca la tradició santfeliuenca es celebrarà la XXV edició de l’Aplec de la Salut. L’any passat es va fer fer sota unes circumstàncies molt estranyes i aquest any retorna al seu lloc original, a l’Ermita de la Salut. Tot i això no serà un aplec com el que estàvem acostumats, s’han de seguir les mesures de seguretat i per això hi haurà un control en el número d’assistents.


Els actes començaran a les 10.30h amb l’hissada de la senyera i tot seguit es farà el pregó, aquest any a càrrec d’Anna Rovira, membre de l’Esbart Sant Feliu des de fa molts anys i de la junta de l’Agrupació Cultural Folklòrica. Al acabar serà el moment de les actuacions d’algunes de les colles com són els Gegants de l’ACF i d'El Tonet i La Fada Natura, entre altres.


Un cop finalitzin, a les 12h es farà la missa solemne i un cop acabi serà el torn de l’Esbart Sant Feliu que podrà dansar, un altre cop el Ball de la Soca.


Per poder assistir als actes us heu d’inscriure al següent link veureu tres franges horàries diferents repartides segons els actes que es faran al llarg del matí per així poder controlar l’assistència de públic.


40 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page