top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Un concurs de Carnaval diferent


Un any més torna el Carnestoltes però aquest cop serà diferent i adaptat als temps que corren. Des de La Mula és resisteixen a no fer el seu concurs de disfresses anual encara que la festa i la disbauxa característiques d’aquesta data hagi d’esperar a un altre any.


Per no perdre el costum La Mula vol seguir celebrant el Carnestoltes tots junts (però en la distància) i han pensat de fer-ho amb una versió virtual a través de les xarxes. Proposen fer un concurs de disfresses “home made”.

Hi haurà dues modalitats, la de disfressa individual i la de grup bombolla o familiar. Per participar-hi heu de publicar una foto disfressats a Instagram amb el hashtag #carnestolteslamula i etiquetar a @lamulaacf el dia de Carnestoltes, és a dir el proper dissabte 13 de febrer, si la foto es publica dies abans o després no entrarà a concurs.


En total hi haurà 6 guanyadors, 3 per cada modalitat, dos primers premis, dos segons i dos tercers, que seran determinats pel número de likes que tinguin les fotos fins al dia 15 de febrer a les 12h del migdia. Els guanyadors seran anunciats aquell mateix dia per la tarda.


Els premis seran tots de comerç local per donar suport al nostre comerç de proximitat. S’han unit a formar part del premi els següents comerços el BUK, Ca la Maite, Carlin, El Pande, El Rebost, l’Escala, Kammut café, La Rústika, Nani-kids, Regema, Running, Shoptic, Teteria India i el Tio Bigotes, alguns ens ha ofert targetes regal valorades en diferents quantitats, ofertes 2x1, descomptes, o paneres.


Esperem, que tot i les condicions, us animeu a participar!


34 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page