top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Un altre cap de setmana per al record!

El darrer cap de setmana vam celebrar el gruix dels actes de celebració del nostre 50 aniversari.


Divendres vam realitzar la projecció del documental "ACF: 50 anys bategant cultura". La projecció feta a la Plaça de la Vila va aplegar més de 200 persones. Els DVD del documental es poden comprar a un preu de 5 €.


Els actes van seguir el dissabte següent. Tot i la calor, els infants de Sant Feliu van poder bufar el pastís dels 50 anys i donar punt de sortida al cercavila format pel patrimoni material de la nostra entitat. Les diferents colles van treure algunes figures que feia anys que no sortien. Ens va acompanyar la xaranga "Tocabemolls" que va fer que tant colles com assistents ballessin de valent.


Ja a la plaça de la Vila, els Diables La Garsa van realitzar un espectacle pirotècnic, acompanyats per les colles de diables de la ciutat, per la Mula i pels Cornuts.


Al vespre, es va celebrar el sopar dels 50 anys, aplegant més de 200 persones a la sala Ibèria. Després de l'àpat, es van obrir les portes per a veure l'actuació del trio "Andrew Petrov and The Suahilis".


A continuació, us deixem amb dos enllaços de les fotografies dels diferents actes que en Marc Rius va realitzar per a Fet a Sant Feliu.
Fotografia: Marc Rius

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page