top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

Arriba el XV Carnestoltes de La Mula


Ja teniu tots la disfressa pensada? Sinó, ja us podeu espavilar perquè el Carnestoltes ja arriba. Apunteu-vos la data: dissabte 22 de febrer. I aquest any com a novetat es farà la festa a la Sala Ibèria per poder-hi encabir a més gent!

El proper divendres 7 de febrer es posen a la venda les entrades del XV Carnaval de la Mula a la sala A de l’Ateneu Santfeliuenc, la actual secretaria de l’Agrupació Cultural Folklòrica, a partir de les 19h i fins les 20.30h.

Les entrades anticipades tindran un preu 7€ amb una consumició inclosa, i durant la venda d'entrades només se'n podran comprar 5 per persona. A més a més, recordeu que a la festa no es permet l’entrada al menors de 18 anys. Les entrades que no s'hagin acabat de vendre el divendres es podran comprar durant la nit de la festa, però sense consumició.

La mateixa nit de carnaval obriran les portes de la festa a partir de les 23:30h, i per poder participar al concurs us podreu apuntar fins a la 01h de la matinada a la categoria individual o categoria grupal. Aquest any la musica anirà a càrrec de les Dj Mambo Queens, Almost Blondies i PD Salat que estaran punxant música fins a les 04h.

A més recordeu que La Mula aquest any està d’aniversari, celebra 25 anys i 15 de la festa de Carnestoltes. Amb quina disfressa ens sorprendran enguany?

49 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page