top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L’Escola de l’Esbart celebra el VIII Festival de Danses Infantil i Juvenil a Sant Feliu

El proper dissabte 14, un any més, torna el Festival de Danses Infantil i Juvenil sent ja la 8à edició.

Aquest 2020 es farà a l’Auditori del Palau Falguera a partir de les 11:30h i l’entrada serà gratuïta. Tot i que hi haurà preparada una taquilla inversa per tots aquells que vulguin col·laborar i donar suport a la cultura popular.

El VIII Festival porta com a esbart convidat els 2 grups de l’Esbart Vila d’Esplugues, un grup infantil i un grup de juvenils. En total per sobre de l’escenari passaran més de 30 petits dansaires que ballaran unes 15 danses diferents.

Us esperem a tots i totes per gaudir d’unes bones danses!

39 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page