top of page
  • Foto del escritorAgrupació Cultural Folklòrica (ACF)

L'ACF realitza l'assemblea anual

El passat 15 de juny es va realitzar l’assemblea anual de l'Agrupació Cultural Folklòrica en la qual hi van assistir socis i representats de totes les seccions.

L'assemblea va servir per valorar l’aturada forçada de l’any 2020 quan es van poder realitzar molt poques activitats per part de les colles que formen l’ACF. Això va acabar reflexat en un balanç econòmic negatiu de l’any: no es va poder fer cap campanya econòmica per tenir ingressos, però no es va parar l'activitat, es va voler aprofitar per invertir en renovar part el patrimoni de l’Agrupació i iniciar nous projectes que en un any normal no s’haguessin pogut fer.

En canvi, de cara a aquest 2021 s’espera que cap a l'últim trimestre es puguin recuperar les activitats de forma normal i obtenir un balanç econòmic equilibrat. A més a més, es va informar que de cara al futur hi haurà canvis a la seu social de 'l‘Agrupa’ guanyant espai d’emmagatzematge i canviant l’oficina actual per una de més petita.

Els socis, a través d'una votació, van acabar aprovant tots dos balanços econòmics, el del 2020 i el del 2021.

També va haver-hi un moment en que junta actual es va tornar a presentar amb els càrrecs i va aprofitar per recordar que tothom qui estigui engrescat i tingui ganes pot formar-ne part.



En cas de ser soci i no haver rebut la convocatòria de l’assemblea a través del mail, demanem, si us plau, que ens feu arribar el vostre correu electrònic; hem detectat que ens en falten alguns i altres són erronis.

56 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page