Un actiu Carnestoltes

27/2/2017

Aquest cap de setmana ha estat ple d'activitat. A Sant Feliu hem celebrat el Carnestoltes i hi ha dues activitats que tenim ben apuntades: la participació a la Rua de la ciutat i la tradicional Festa de Carnestoltes de La Mula.

 

Un grup format per integrants de l'Esbart, els Gegants i en Tonet i la Fada Natura va participar de la rua de Carnestoltes. Han estat des del mes de novembre treballant en la seva disfressa. Enguany, han construït un enorme autobús per viatjar al llarg dels 50 anys que aquest any fa la nostra entitat. Els participants van passar una gran estona i com a punt culminant, van guanyar una menció especial "per la carrossa més original de més bon rotllo".

 

D'altra banda, ja a la nit, La Mula va organitzar la seva tradicional Festa de Carnestoltes. Com cada any, el Casal de la Gent Gran es va transformar en el punt de trobada de més de 450 persones que disfressades, de temàtiques diferents, van omplir de color la sala gran a ritme de la música de les DJ Ladies. Aquest any, les muleres van disfressar-se de tribu africana. Un cop més, la festa va resultar un autèntic èxit. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Els 70 anys documentats de l’Esbart Sant Feliu

May 25, 2019

1/2
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu